Spillpedagogene

Logo Spotify
Logo Instagram
Logo Spillpedagogene

Spillpedagogbanken – en god ressurs

Noen ganger manger også en spillpedagog gnisten til å tenke ut et nytt undervisningsopplegg med dataspill i undervisningen. Da er det fint å ha en bank med forslag til hvilke spill som passer til hvilke fag og alder, og det skader heller ikke om det er et klappet og klart undervisningsforslag til spillet også.

Spillpedagogene prøver å skrive ned opplegg de gjennomfører i klasserommet og legge det ut på nettsiden www.spillpedagogbanken.no. Dette er i utgangspunktet en nettside drevet av spillpedagog Odin Nøsen. Han har opp gjennom årene laget en god del undervisningsforslag, og så mange at han måtte samle dem et sted og opprettet derfor nettstedet. Og han har lagt noe fritt med Creative Commons og en god del ekstra som pluss-forslag, som ligger bak betalingsmur.

Alle oppleggene til Spillpedagogene ligger fritt tilgjengelig på www.spillpedagogbanken.no med Creative Commons-lisens.


Publisert

i

av