“Spillpedagogikk” – Lanseringspodcast

Helt siden vi begynte å utforske bruk av spill i skolen for ti år siden, har vi i Spillpedagogene savnet litteratur om fagfeltet på norsk. Dette har vi nå gjort noe med. Spillpedagogikk – Dataspill i undervisningen, boken vi skulle ønske vi hadde tilgang til da vi tok våre første skritt inn i spilljungelen, har nå begynt å komme på plass hos bokhandlerne. I den forbindelse har vi derfor invitert medforfatter Jørund Høie Skaug til bokprat i en fersk episode av Spillpedagogenes podcast. De forteller litt om bakgrunnen for boken, hvorfor den ble skrevet, hvordan de opplevde prosessen, og gir en kort gjennomgang av bokens ulike kapitler. Det hele rundes av med en høytlesning fra en av bokens sluttappeller. God fornøyelse!

Episoden kan som vanlig streames eller lastes ned på Soundcloud, Apple Podcasts eller Spotify.

Spør etter Spillpedagogikk hos din lokale bokforhandler eller bestill direkte fra Fagbokforlaget.

Har du lyst til å vinne et eksemplar av boken fullstendig gratis? Svar på oppgaven i dette Facebook-innlegget innen lørdag 20. juni.