Podcast 16. juni 2020 – Boklansering! “Spillpedagogikk” – boken du har ventet på

Helt siden vi begynte å utforske bruk av spill i skolen for ti år siden, har vi i Spillpedagogene savnet litteratur om fagfeltet på norsk. Dette har vi nå begynt å gjøre noe med. Sammen med Jørund Skaug har Aleksander, Odin og Tobias skrevet “Spillpedagogikk” – boken vi skulle ønske vi hadde tilgang til da vi tok våre første skritt inn i spilljungelen.

For anledningen har de fire spilt inn en spesialepisode hvor de forteller litt om bakgrunnen for boken, hvorfor den ble skrevet, hvordan de opplevde prosessen, og gir en kort gjennomgang av bokens ulike kapitler. Det hele rundes av med en høytlesning fra en av bokens sluttappeller. God fornøyelse!

Vil du kjøpe boken sa du? Spør etter “Spillpedagogikk” i lokalbokhandlleren din eller kjøp på nettet fra https://www.fagbokforlaget.no/Spillpedagogikk/I9788245032048