Intervjuspesial 2 – Valgspillet med Thomas Blekeli

I forrige episode snakket vi en hel del om valgsendingen på NRK 1 hvor kanalenen viet tre og en halv times sendetid til underholdning, politikk og folkeopplysning med Cities: Skylines. Da sa vi blant annet at vi ville ha gitt mye for å være flue på veggen i redaksjonsmøtet hvor programideen ble pitchet.

Thomas Nikolai Blekeli

Det er for sent å være flue på veggen, men Tobias har snakket med “mesterhjernen” bak valgspillet, digital utviklingsleder i NRK, Thomas Blekeli. De snakker om veien fra ide til sending, og om hvilket potensial spill kan ha både i TV-ruten og i klasserommet.

Samtalen er nettopp lastet opp som Intervjuspesial 2 av Spillpedagogenes podcast, og kan høres på Spotify, Apple Podcasts eller på Soundcloud.

Setter du pris på Spillpedagogenes podcast? Legg gjerne igjen en anmeldelse eller stjernerating hos din foretrukne podcastdistributør. Del gjerne også podcasten med en venn eller kollega som vil ha godt av å høre litt mer om spill i skolen.